De locatie – The Hub – Centrum Nieuw West

Enjoy the best of both worlds in Amsterdam

Er is geen groener stadsdeel in Amsterdam te vinden dan Amsterdam Nieuw West. Even een rondje rennen, ontspannen in het park, op een mooie zomeravond een wandeling maken. Je doet het gewoon in de buurt van jouw Hub. En als je dan in het gras zit met een goed boek, lijkt de drukte mijlen ver weg. Heerlijk toch!

Just around The Hub

The Hub ligt midden in het bruisend hart van Amsterdam Nieuw West. Als je hier een appartement koopt, zit je goed. Een fiets, tram of auto heb je niet direct nodig. Je wandelt zo naar de winkels, horeca , het park en het theater. Daarbij ben je met 5 รก 7 minuten op de Ring A10 en A4.

CREATIVE UPCOMING ENERGETIC

Shops and more

Het winkelcentrum van Osdorp en de Westmarket bieden een grote variatie aan winkels en horeca. De smeltkroes van culturen, die zich in Amsterdam Nieuw West heeft gevestigd is afleesbaar aan het aanbod in Westmarket. Struin lekker rond en voel je thuis. En waar doe jij straks je boodschappen? Albert Heijn, Jumbo, Ekoplaza, Lidl of Dirk van de Broek?

Amsterdam Nieuw West is naast groen ook verrassend sportief. Het wemelt er van de sportscholen, er is een zwembad en een rondje (of twee) Sloterplas rennen is ook erg lekker. Heb je al gezien dat Theater de Meervaart naast The Hub zit? Hier kun je het hele jaar genieten van allerlei culturele activiteiten. Ook worden er rondom de Sloterplas met het stadsstrand events georganiseerd. Het leuke van wonen in Nieuw West is dat groen, gezelligheid, cultuur en winkelplezier samenkomen.